Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Giresunspor Gazete

14 Eylül 2021 -. Yazılan yorumlardan Olay Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Giresunspor gazete
Tff 1 Lig Giresunspor 2 Istanbulspor 1 Spor Mac Hakem

Şehir de sahip çıkmıyor dedi.

Giresunspor gazete

. See more of Giresun Spor Gazete on Facebook. GÜNDEM ÖZETİ 23 Ekim 2021. Giresunsporun yüklenmiş olduğu sorumluluğa herkesin destek olması ve bu sorumluluğu birlikte paylaşması gerekiyor. Haftasında Gaziantep FK Giresunsporu konuk etti.

Fenerbahçe-Giresunspor maçında altın üç puan - Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Giresunsporu mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftayı karlı. Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor ilk galibiyetini almak için Giresun deplasmanında sahnede. Hatta futbol değil güreşte kabul edilebilir kuralları mı uygun görüp bu penaltıyı vermiyorsunuz. Anadolu Ajansı AA İhlas Haber Ajansı İHA Demirören Haber Ajansı DHA tarafından servis edilen tüm haberler Olay Gazetesi editörlerinin.

Varda çay mı içiyorsunuz kahve mi içiyorsunuz yoksa başka mı içiyorsunuz. Giresunportun Giresunspora bu sezon bir desteğini ve katkısını göremediklerini bunun da Giresunspor adına üzücü olduğunu ifade eden Önal Tiryaki Gruba ait Giresunport Liman İşletmeleri AŞ bu şehrin umutlarını değerlerini taşıyan en önemli markası olan ve Süper Ligde bir birinden güçlü rakiplerle mücadele eden Giresunspora neden destek olmaz. Giresun Süper Amatör Ligi. Giresunspor takımı Süper Ligde forma reklamı olmayan tek takım.

Dakikada Konyaspor savunmasından çıkarken Flavio presle topu kaptı Doukaraya verdi. Karşılaşma ikinci yarının son bölümünde atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. 1 Maç Sonucu Süper Ligin 10. GZT Giresunspor 44 yıl aradan sonra yükseldiği Süper Ligde geride kalan 7 haftada 3 puan göremedi.

GZT Giresunspor Süper Ligin 11inci haftasında 1 Kasım Pazartesi günü sahasında oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Konuk takımda ise Poli ve Doğukan Nelikin sakatlıkları bulunuyor. Biletlerde yüzde 50 indirim. Yorum yazarak Yeşilgiresun Gazetesi Topluluk Kurallarını kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.

Giresunspordan haciz açıklaması. Giresun Süper Amatör Ligi. Giresunsporla Antalyaspor Çotanak Stadında 3 puan mücadelesi verecek. 7 Ekim 0021.

1200 Giresunspor Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Son dakika Giresunspor haberlerini buradan takip edebilirsiniz. See more of Giresun Spor Gazete on Facebook. Giresunsporda isyan VAR.

January 7 at 926 AM. En son giresunspor haberleri anında burada. Yorum yazarak Olay Gazetesi Topluluk Kurallarını kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. 44 yıl sonra geri döndüğü Süper Ligde oynadığı 7 maçta galibiyet sevinci yaşayamayan GZT Giresunspor Göztepe deplasmanında 3 puan özlemine son vermek istiyor.

Anadolu Ajansı AA İhlas Haber Ajansı İHA Demirören Haber Ajansı DHA tarafından servis edilen tüm haberler. Giresunspor KATEGORİSİNDE YER ALAN HABERLER. GZT Giresunsporun yıldızı Sergio Antonio Da Luiz Junior Süper Ligde 8 haftanın toplamında ele alınan verilerle birlikte en çok kilit pas atan 6 futbolcu arasında yerini aldı. Bölgesel Amatör Lig 4Grup.

GZT Giresunspor galibiyete hasret. Giresunspor - Antalyaspor maçı hangi kanalda saat kaçta. Giresunun İlk ve 1 Numaralı Spor Gazetesi. See more of Giresun Spor Gazete on Facebook.

Doukaranın pasıyla topla buluşan Sergionun ceza alanı dışından vuruşunu Sehic son anda. See more of Giresun Spor Gazete on Facebook. Karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı. Ya da Varda başka maç mı izliyorsunuz.

Yazılan yorumlardan Yeşilgiresun Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Haftasında GZT Giresunspor Konyasporu konuk etti. Giresun Spor Gazete Giresun. Giresunspor puanla tanıştı.

Ev sahibinde Perez cezalı. Giresunsporun sezon başında Nazilli Belediyespordan transfer ettiği Sergen Piçinciol kısa sürede şehre ve takıma alıştığını belirterek bu sezon Süper Lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Yeşil Beyazlıların eski idarecisi İsmail Demirin kendisinin de görev yaptığı eski yönetime borç olarak verdiğini ifade ettiği 80000 TL ve 150000 TLlik iki ayrı tutar ve toplamda 230000 TL için Giresunspora haciz ihbarnamesi gönderildi. Sarı-lacivertliler GZT Giresunspor maçından 3 puan ile ayrıldı.

Giresun Spor Gazete son dakika haberlerini ve makalelerini SANALBASIN da takip edin. GZT Giresunspor Kulüp Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı basın açıklamasında Sacit Ali Erenin yönetim kurulunda yer alan İsmail Demire verilen senedin işleme konulduğu ve Giresunsporun hesaplarına haciz geldiği bildirdi. Giresunsporun yanında olan şehrini ve şehrinin takımını seven iş adamlarımızı bürokratlarımızı takıma destek olmaya davet ediyoruz dedi. Giresunspor haberleri son dakika giresunspor haber ve gelişmeleri burada.

5081 likes 461 talking about this. Giresunspordan yapılan açıklamada Antalyaspor maçı öncesi bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim yapıldığı. GZT Giresunspor Çaykur Rizespor maçını yorumlayan Raşit Altun 44 yıl sonra lige çıkarmış Hakan Keleşin arkasında durdu. Dakikada ceza sahası hemen önünde topla buluşan Traorenin çektiği sert şut savunmaya çarparak kornere.

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş ve Trabzonsporun puan kaybettiği haftayı galibiyetle kapadı. Son haftalarda sahaya yansıyan güzel futbol ve alınan puanlarla yeşil-beyazlı ekibin bir çıkış yaşadığına dikk. GZT Giresunsporda cumartesi günü deplasmanda oynanacak Göztepe maçı öncesi olumsuz bir gelişme yaşandı. Şehri sevince boğmak istiyoruz.

Hakan Karaahmetin yaptığı duruş çok doğru.

Giresunspor gazete
Fazli Sunbay Adli Kullanicinin Fenerbahcemizin Lig Maclari Panosundaki Pin Tin Mac Teknik

Giresunspor gazete
Trabzonspor Deplasmanda Giresunspor U Tek Golle Gecti Https Abcgazetesi Com Trabzonspor Deplasmanda Giresunsporu Tek Golle Gecti 401994 2021 Futbolcular Mac Gece

Giresunspor gazete
Sporun Mansetleri 25 Eylul 2017 2 Ntvspor Net Spor Real Madrid Madrid

Giresunspor gazete
Sinema Ve Tv Dunyasindan Haberler Panosundaki Pin

Giresunspor gazete
Https Www Bugunkuhaberler Com Panosundaki Pin

Giresunspor gazete
Newspaper Desinger Teknik

Giresunspor gazete
Fazli Sunbay Adli Kullanicinin 2021 2022 Sezonu Fenerbahce Futbol Takimi Panosundaki Pin 2021 Futbol

Giresunspor gazete
Pin Von Fazli Sunbay Auf 1990 2025 Fenerbahce Futbol Takimi In 2021

Posting Komentar untuk "Giresunspor Gazete"