Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

jim van der zee the voice

Ze begeleidde zon veertig kandidaten richting The Voice of Holland onder wie Maan Julia van der Toorn en Jim van der Zee. Naar eigen zeggen werd hij doodongelukkig omdat hij niet.


Jim Van Der Zee Amar Pelos Dois The Voice Of Holland The Blind Auditions Seizoen 8 Youtube The Voice Of Holland The Voice Audition

Van der Zee die in 2018 het programma The Voice of Holland won heeft 25000 euro gewonnen.

. Ze behaalde daar op de achtste plaats met 70 punten. Julia van Bergen Harderwijk 17 september 1999 is een Nederlandse zangeres die op 27 september 2014 de nationale finale van het Junior Songfestival 2014 won met het nummer AroundZe mocht daarom op 15 november 2014 Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2014 op Malta. Van der Zee was één van de grootste talenten die werd ontdekt in een talentenjacht maar ineens was de zanger pleite. De winnaar is geworden Jim van der Zee riep presentator Martijn Krabbé.

Zaterdagavond vertelde hij zijn verhaal én gaf hij een geweldig optreden. Jim van der Zee die in 2018 The Voice of Holland won maakte even muziek en was ineens nergens meer te bekennen. Van der Zee reageerde.


Pin Op Muziek


Pin Op Muziek


Vincent Starry Night By Jim Van Der Zee Winner The Voice Of Holland 2018 Youtube Van Gogh Drawings Vincent Van Gogh Van Gogh


Jim Van Der Zee Starting The Engine Vinyl Lp In 2021 Academy Of Music Bedtime Songs Cover Songs


Pin On Dutch Musicians

Posting Komentar untuk "jim van der zee the voice"