Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hvordan strikke hæl

Det er en ting som stopper meg fra å strikke sokk og det er tanken på å strikke hæl. Denne teknikken med vendingerforkortede rekker brukes.

Strikke Hael Baby Knitting Patterns Strikke Filttofler
Strikke Hael Baby Knitting Patterns Strikke Filttofler

Slik strikker du sokkehæl.

. Strik 7 m r og strik herefter 12 m r op langs siden af hælen på 1. Nu skal der strikkes rundt på 4 p igen. Der går vi gjennom hvordan man lager hæl med juksetråd. Lær hvordan du strikker strømper fra start til slut.

Fordel hælens m på 2 p. Hvordan strikker man hæl på en strømpe. Hvordan å strikke hælen Hælen på en tå-opp sokk er vanligvis en kort-rad hæl. Opstrikning af masker langs hæl.

Det klan godt være besværligt men når du får teknikken på plads så er det overraskende ne. I denne video vil du lære hvordan du strikker hæl på din strømpe. Jeg bruker å strikke hæl slik. Du forme en short-row hæl ved hjelp rader der du ikke strikke alle maskene før du slår med andre ord en kort.

Strikk hælens masker frem og tilbake i. I denne instruksjonsvideoen viser vi hvordan du strikker German Short Rows. Hælen strikkes over hlvparten av maskene to av fire pinner og selvfølgelig glattstrikk. Så har du her en guide.

Vi har tidligere skrevet om hvordan du kan strikke dine første sokker. Du kan strikke hæl på en enkel måte med german shortrows. Oppskriften på sokkene finnes her. Hælen er strikket frem og tilbake helt til hele hælen er ferdig strikket og du kan fortsette å strikke rundt.

Hvordan strikke hæl på sokker. Du kan strikke hæl på en enkel måte med german shortrows. Videoen har ikke lyd. Der går vi gjennom hvordan man lager hæl.

Hvordan strikke forsterket hæl på en sokk. I mine sokkeoppskrifter bruker jeg å strikke hæl uten kile. Strikk hælens masker frem og tilbake i glattstrikk ca 5-6 cm. Starter midt bak på hælen og strikker til jeg har 1 maske.

Den er altså så lite fristende at jeg ikke engang har orket forsøke strikke sokk. Strikkezilla alias Tina Hauglund viser deg hvordan. Dette gjør at sokken tåler mer. Hvis du har brug for mere hjælp så vi har også lavet en samlet trin for trin guide til hvordan du lærer at strikke strømper og.

Frem og tilbake i glattstrikk. Hvordan strikke hæl til en sokk enkel metode I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker en enkel hæl til en sokk. Denne guide er til nybegynderen eller begynderen som gerne vil lære at strikke strømper hæl og alt hva. I denne DROPS video viser vi hvordan strikke en slitestærk hæl på en sokk.

Posted on 10092017 By Olivia Tagged hæl sokker strikke sokker. Hvordan strikke hæl på en enkel måte.

Hvordan Strikke Hael Strikke Sokker Strikking
Hvordan Strikke Hael Strikke Sokker Strikking
Strikke Hael Strikke Sokker Ull
Strikke Hael Strikke Sokker Ull
Strikke Hael Strikke Sokker Strikking
Strikke Hael Strikke Sokker Strikking
Hvordan Strikke Hael Strikke Sokker Barn
Hvordan Strikke Hael Strikke Sokker Barn
Korleis Strikke Hael Metode 1 In 2022 Knitted Scarf Haelen Slik
Korleis Strikke Hael Metode 1 In 2022 Knitted Scarf Haelen Slik

Posting Komentar untuk "hvordan strikke hæl"